fbpx

Laatste nieuws: Top 10 van rijkste mensen uit Curacao en hun Net Worth in november 2018

Curaçao, een Nederlands Caribisch eiland, staat bekend om zijn stranden verscholen in baaien en zijn uitgestrekte koraalriffen rijk aan zeeleven. De hoofdstad, Willemstad, heeft een pastelkleurige koloniale architectuur, een zwevende Koningin Emma-brug en de 17e-eeuwse Mikvé Israel-Emanuel-synagoge met zandplaten. Het is ook een toegangspoort tot westerse stranden zoals Blue Bay, een populaire duiklocatie. Vandaag hebben we de top 10 van rijkste mensen van Curaçao opgenomen in 2018.

Hier zijn de top 10 Multi-Millionaires op Curaçao

10. Miro Amparo dos Santos

Miro Amparo dos Santos is een Curaçaos zakenman en politicus.

Amparo dos Santos is de broer van oud-minister van Financiën George Jamaloodin en van loterijbaas Robbie dos Santos.

Image result for Miro Amparo dos Santos

In 2016 richtte hij de politieke partij Kòrsou di Nos Tur op. Bij de Statenverkiezingen van 2016 en die van 2017werd hij gekozen tot lid van de Staten van Curaçao. Daarvoor was hij zakenman.

 

9. Daniel Hodge

Image result for Daniel Hodge

Daniel Hodge is een Curaçaose politicus die de derde premier van Curaçao was. Hij werd op 31 december 2012 beëdigd door waarnemend gouverneur Adèle van der Pluijm-Vrede, ter vervanging van Stanley Betrian, die in de laatste maanden van 2012 een interimregering leidde.

Op 27 maart 2013 diende Hodge het ontslag van zijn kabinet in en ging in een demissionaire hoedanigheid door tot een nieuw kabinet werd gevormd op 7 juni 2013. Hodge was de directeur van de Postspaarbank Curaçao.

Hodge werd op 25 juni 2013 verkozen tot de nieuwe leider van de Partido Antia Restruktura (PAR), ter vervanging van Emily de Jongh-Elhage die eind 2012 aftrad.

Prev1 of 8
Use your ← → (arrow) keys to browse