fbpx

2022 Top 10 rijkste mensen op Aruba

6. Dave Benton

Dave Benton (nacido el 31 de enero de 1951, nombre de nacimiento Efrén Eugene Benita) es un músico pop de Aruba que vive en Estonia. Él es el ganador de 2001 del Festival de la Canción de Eurovisión.Encabezado Efrén Eugene Benita en 1951 en la isla caribeña de Aruba, fue a las escuelas locales.

Hablaba con fluidez el inglés, el español y el papiamento, el idioma criollo de la isla. Se casó y tuvo una hija. En sus 20 años, se separó de su esposa y se mudó a los Estados Unidos. Como baterista y vocalista de apoyo, trabajó con The Drifters, Tom Jones, Billy Ocean, José Feliciano y The Platters.

5. Michiel Godfried “Mike” Eman

Michiel Godfried “Mike” Eman is een Arubaanse politicus en de voormalige premier van Aruba.

Zijn politieke carrière begon in 2001, maar Eman is sinds zijn kindertijd op de een of andere manier betrokken bij de politiek. Zijn grootvader, vader en broer waren allemaal vooraanstaande politici in hun tijd, met Henny Eman die hem (twee keer) in dienst was getreden als premier van Aruba, waaronder als eerste ooit het ambt bekleedde na Aruba’s status aparte in januari 1986.

4. Juan Alfonso Boekhoudt

Juan Alfonso Boekhoudt is een Arubaanse bestuurder. Hij was gevolmachtigd minister van Aruba van 14 november 2013 tot 17 november 2016. Hij is gouverneur sinds 1 januari 2017

3. Fredis Jose Refunjol

2022 Top 10 rijkste mensen op Aruba

Fredis Jose Refunjol is een Arubaanse politicus en voormalig gouverneur van Aruba. Oorspronkelijk was hij een leraar, hij heeft de afgelopen twintig jaar als overheidsfunctionaris gediend, beginnend als lid van de landgoederen van Aruba.

2 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse